Ser nyhetsbrevet konstigt ut? Visa webversion.
Logo

Nyheter från Segelstället.se

3 starka varumärke under samma tak.

logos

Med Segelstället.se förverkligar vi en idé som vi haft i många år, att skapa ett segelvaruhus för våra kunder. Med vår gedigna kompetens och erfarenhet i grunden vill vi kunna erbjuda dig som kund rätt segel för just dina behov och förutsättningar, utan att göra avkall på kvalitet eller support. Vi har därför samlat tre segelvarumärken under samma tak för att du med förtroende skall kunna vända dig till oss med dina önskemål och krav, oavsett om du cruisingseglar eller satsar hårt på ett kappseglingsprojekt.

Det tre ledande tillverkarna som samlas under samma tak är Hamel Sails, Hyde Sails och Elvströms Sails.

-”Sedan jag startade verksamheten 1978 har antalet segelbåtar mångdubblats. Utvecklingen av segelmaterial och tillverkningsmetoder har gått samma väg. Idag behövs därför ett brett utbud och en bred kompetens för att tillgodose alla kunders önskemål” säger Hans Hamel. -”Vi vill att kunderna med förtroende skall vända sig till oss för rådgivning inför sitt segelköp och känna sig trygg med att man alltid får de bästa seglen. Detta kan vi nu förverkliga med Segelstället.se” Läs mer

Segelstället.se ger det bästa till varje seglare!

Nu kan vi desutom erbjuda dig de bästa seglen med upp till 20% höstrabatt. Läs mer om våra erbjudanden genom att klicka här!

 

Nysatsning på vårt Stockholmsloft!

Segelstället har utöver vårt loft i Karlshamn varit etablerade med eget loft i Fisksätra marincentrum sedan 10år tillbaka. Vi satsar nu ytterligare på loftet i Fisksätra och har därför förstärkt vår personalstyrka med den erfarna segelmakaren Anneli Bergfeldt. Anneli har varit verksam som segelmakare i 30 år och kommer närmast från Saltsjöbadssegel. Tillsammans med Anneli kommer också Emelie Snickars att finnas på loftet för att ge våra Stockholmskunder service och support i toppklass.

-"Det känns jättekul att få göra denna satsning tillsammans med Segelstället.se och Hamel Sails" säger Annelie och fortsätter, -"Speciellt kul är det att tillsammans med min dotter få föra familjens långa båttraditionen vidare. Min erfarenhet och kunskap passar bra in i Segelstället.se och vi ser fram emot att expandera och anpassa loftet i Fiskis för framtiden"

I och med denna förstärkningen kommer vårt loft vara öppet

Måndag-Onsdag: 12-19
Fredag: 12-17
Lördag: 10-14

Välkommen till vårt loft i "Fiskis"!

Tel: 08 717 05 46
E-post: info@segelstallet.se

Klicka här för att hitta till oss.

segelmakarenVi har segelmakarkompetensen kvar!

En kund råkade ut för en kuling och fick oturligt en skada på sin nya rullgenua. Segelstället.se agerade snabbt och professionellt och kunden kunde fortsätta sin seglats utan dröjsmål. Hör kundens omdöme genom att klicka på
denna länken.

Passa på att nu i höst få dine segel genomgågna av en professionel segelmakare inför kommande säsong. Läs mer här.

Vänd dig med förtroende till oss för översyn, service och reparationer!

WeissglasJourneyman runt Jorden med Hamel Sails!

Jesper Weissglas har med sin Journeyman nått Uraguay. Vi på Hamel Sails, som levererat Jespers segel, var nyfikna på att höra om de fungerar som planerat och i dagarna fick vi denna positiva rapport från Jesper.

"När jag packade ihop förseglen i Uruguay efter 12 000 sjömil kändes de fortfarande i princip som nya"

Läs hela artikeln här.

HansVill du också ha de bästa seglen till din båt?

-Vi lämnar inget åt slumpen. Vi lägger mycket tid och omsorg på kunden men också på materialval och produktion. Med vår mycket kunniga och ansvars-kännande personal kan vi erbjuda alla kunder professionell hjälp vid val av segel och utrustning till all typ av segling och alla storlekar på båt.

Kontakta oss info@segelstallet.se, 0454 193 00, 08 717 05 46

Hälsningar
Hans Hamel med personal

Avregistrera prenumeration