Ser nyhetsbrevet konstigt ut? Visa webversion.
Logo

Nyheter från Segelstället.se

Hyde LoggaFina hösterbjudande från Hyde Sails.

Hyde Sails är ett internationellt varumärke, ett segelmakeri med ett av världens största produktionsloft. Vi  representerar HydeSails i Sverige och levererar segel av hög kvalité och en svårslagen service. Med över 45 års erfarenhet, har Hyde Sails alltid varit i framkant vad gäller segelutveckling, design och produktion till alla båtar, från Optimistjolle till Cruisers och Offshore racing båtar. Förutom specialprojekt är företaget känt för sin förmåga att kontinuerligt producera entypssegel med jämn kvalitè till några av världens största jolletillverkare.

Vi har fina hösterbjudande på Hyde Sails. Passa på att kontakta oss för en offert. Ring eller maila din förfrågan idag!

 

segelmakarenSegelöversyn & Segelförvaring!

Ännu en båtsäsong går mot sitt slut men snart är det vår igen! Passa på att lämna in dina segel för översyn och varför inte låta oss förvara dina segel under vintern så slpiier du släpa tunga segelsäckar på vinden. Läs med om våra tjänster Segelöversyn och Segelförvaring på denna länken

Vänd dig med förtroende till oss för översyn, service och reparationer!

GennakersHamel Sails Gennaker Rea!

Vi erbjuder mycket bra priser på kvarvarande lager av Gennacker. Mått och priser framgår av bilden. Alla segel är HamelSails sydda 2012 och helt nya. Passa på att köp en tidig julklapp till båten!

Se mer här

Vi har dessutom många bra demo och degagnade segel på lager. Se hela listan här.

Båt&SegeloptimeringGe bort en snabbare båt!

Inom alpin och golfvärlden är det vanligt att man utvecklar sin idrottsutövning genom att vidareutbilda sig med hjälp av professionella instruktörer. Detta vill vi på Hamel Sails nu erbjuda även dig som seglare. Läs mer om vår Båt & Segeloptimeringtjänst genom att klicka på denna länken.

Ett bra julklappstips är att köpa Båt & Segeloptimering till din seglarkompis! Kontakta oss!

HansVill du också ha de bästa seglen till din båt?

-Vi lämnar inget åt slumpen. Vi lägger mycket tid och omsorg på kunden men också på materialval och produktion. Med vår mycket kunniga och ansvarskännande personal kan vi erbjuda alla kunder professionell hjälp vid val av segel och utrustning till all typ av segling och alla storlekar på båt.

Kontakta oss info@segelstallet.se, 0454 193 00, 08 717 05 46

Hälsningar
Hans Hamel med personal

Avregistrera prenumeration