Segelstället.se förverkligar en idé om att skapa ett segelvaruhus. Med vår gedigna kompetens och erfarenhet i grunden vill vi kunna erbjuda dig som kund rätt segel för just dina behov och förutsättningar, utan att göra avkall på kvalitet eller support. Vi har därför samlat olika segelvarumärken under samma tak för att du med förtroende skall kunna vända dig till oss med dina önskemål och krav, oavsett om du cruisingseglar eller satsar hårt i ett kappseglingsprojekt.

Genom att tillverka egna kvalitetssegel samt att importera rätt produkter från andra etablerade varumärken, täcker vi in alla behov för alla seglare i Sverige. Hos Segelstället får du alla de råd, tips och vägledning du behöver för att känna dig trygg med valet av material, skärning och utformning av ditt nya segel. Vi har själva tillverkat segel i 35 år så du kan vara säker på att du blir professionellt och seriöst vägledd i valet av konstruktion och tillverkare.

Varsågod att titta runt bland segelställets produkter på länkarna nedan innan du kontaktar oss för en fri guidning i denna spännande värld bland exotiska namn och begrepp!
Hamel Sails

Hamel Sails sedan starten 1985 har vi skräddarsytt segel exakt som du önskar. Du kan påverka varje liten detalj. Vi tar tid på oss och lyssnar på dig, rådgör och föreslår. Sedan tillverkar vi dina segel på vårt loft i Karlshamn. När du vill ha "extra allt", oavsett material, är Hamel Sails rätt. Skräddarsydda segel är vår absoluta specialitet – oavsett båttyp.
Hyde Sails

Hyde Sails är ett av världen största segelloft. Över 40 000 segel tillverkas per år av nästan 300 personer på Hyde Sails loft. Det är nästan 4 gånger som många segel som säljs i Scandinavien på ett år. Hyde Sails är ett engelskt företag med drygt 45 år på nacken och med tillverkningen förlagd på det egna loftet på Filippinerna. Hyde har erfarenhet och designer till nästan alla båtar. Kvalitet till ett fantastiskt pris.